Trio con grazia

Sopranistka Natálie Krátká získala hudební vzdělání na Konzervatoři Teplice (Barbora de Nunes–Cambraia). Zároveň absolvovala magisterské studium oboru hudební věda na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy. V dětství vystupovala ve sboru Bambini di Praga, následně v souboru Dětská opera Praha. Také získala mnohá ocenění v pěveckých soutěžích – Duškova pěvecká soutěž, Jižní Město Music, Národní soutěž ZUŠ v sólovém zpěvu nebo Allegro. Dále se zúčastnila řady interpretačních kurzů, například pod vedením Marty Beňačkové, Nicki Kennedy, Poppy Holden a Antonia Carangela. Při studijním pobytu v Lipsku se soukromě školila i u Reginy Werner– Dietrich. Kromě koncertní činnosti se věnuje i výuce zpěvu.


Josef Mazan je klasický kytarista a skladatel. Po studiu na Pražské konzervatoři pokračoval na HAMU v Praze, kde v roce 2017 obhájil titul doktor umění. Vystupuje na koncertech a recitálech v Evropě a v Asii. V roce 2021 vyšla v nakladatelství NAMU jeho kniha Nové interpretační prostředky pro kytaru. V roce 2022 získal první cenu v mezinárodní kytarové soutěži Zwolle v Holandsku.

Alžběta Šubrtová absolvovala po maturitě na gymnáziu Pražskou konzervatoř, obor příčná flétna ve třídě Jana Riedlbaucha. Pravidelně se účastní dalších seminářů a kurzů, např. Letní školy staré hudby ve Valticích. Působí jako pedagožka ZUŠ a flétnistka. Věnuje se především komorní hudbě, spolupracovala s řadou dalších umělců. Podílela se také na přípravě a realizaci hudby k několika divadelním představením.